INFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

We hechten er veel belang aan dat alle bezoekers van onze website hun bezoek in alle veiligheid kunnen doorbrengen. Daarom is de bescherming van uw gegevens onze eerste prioriteit. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens wanneer u onze website of een van onze online winkels gebruikt. Met "uw gegevens" bedoelen we: uw persoonlijke gegevens. Persoonsgegevens zijn gegevens die ons in staat stellen om u direct of indirect te identificeren door middel van associatie of kruisverwijzingen. Hieronder vallen bijvoorbeeld: uw naam, postadres, e-mailadres, telefoonnummer, klantnummer of bestelnummer, gebruikersgedrag of IP-adres. 

Statistische gegevens die wij bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan onze website verzamelen en die niet aan uw persoon kunnen worden gekoppeld, vallen niet onder dit begrip "persoonsgegevens". U kunt deze gegevensbeschermingsverklaring afdrukken of opslaan met de gebruikelijke functies van uw browser. U kunt deze verklaring ook als PDF-bestand downloaden en archiveren door te klikken op HIER.

IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS VAN DE VERANTWOORDELIJKE PERSOON

De functionaris voor gegevensbescherming is:

GIACOMO MODA & C SPRL 
Chaussée de Ninove 642
1070 Brussels

Tel.   +32 (2) 520 78 84
(Variabele kosten per operator, max. 0,30€ / min)
E-mail  support@amelieamelie.be

Als u vragen of verzoeken hebt over de bescherming van uw gegevens, stuur dan een brief naar  Giacomo Moda & C SPRL, Chaussée de Ninove 642, 1070  Brussels of stuur een e-mail naar privacy@amelieamelie.be  

CONTACTGEGEVENS VAN FUNCTIONARISSEN VOOR GEGEVENSBESCHERMING

U kunt contact opnemen met onze verantwoordelijken voor gegevensbescherming per post bij Giacomo Moda & C BVBA "Gegevensbescherming", Atomiumsquare 1, BP56 AIX 456, 1020 Brussel of per e-mail naar privacy@amelieamelie.be

UW CONTACTGEGEVENS EN BERICHTEN

U kunt te allen tijde contact opnemen met GIACOMO MODA & C SPRL. In deze context verwerken we uw vaste of mobiele telefoonnummer en/of uw e-mailadres uitsluitend om met u te communiceren: bijvoorbeeld als we vragen hebben over uw bestelling. Het verstrekken van deze informatie is optioneel, maar het vergemakkelijkt in hoge mate de verwerking van een bestelling. Als je ons deze informatie niet geeft, kunnen we geen contact met je opnemen als we vragen hebben.

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is de verwerking voor de uitvoering van het contract of voor de uitvoering van precontractuele maatregelen in overeenstemming met art. 6, para. 1 b) van de RGPD.

GEGEVENSVERWERKING VOOR DE UITVOERING VAN CONTRACTEN EN WANNEER U CONTACT MET ONS OPNEEMT

Je bestelling en aankoopgegevens

Wij slaan uw bestel- en aankoopgegevens op wanneer u bij ons in de online shop, telefonisch of per post met een bestelformulier bestelt.

Hier zijn enkele voorbeelden van gegevens die gekoppeld zijn aan de bestelling of aankoop:

·         informatie over de producten die u hebt gekocht, bijv. naam, maat, kleur, aankoopprijs, enz,

·          je betalingsgegevens,

·          bij aankopen op factuur: uw gecodeerde betalingsgegevens, die op basis van een gerechtvaardigd belang automatisch aan de betaling worden toegewezen,

·          je aflever- en factuuradres,

·          uw annuleringen, klachten en andere berichten met betrekking tot uw bestellingen of aankopen,

·          uw bestelnummer,

·          de status van je bestelling, bijvoorbeeld "verzonden" of "geretourneerd",

·         de status van je betaling en

·          Informatie van dienstverleners die betrokken zijn bij het uitvoeren van het contract. In het geval van bedrijven die op afstand verkopen, kan dit uw bezorgnummer of het adres van de pakketbezorger zijn.

·          Nadat u zich hebt geregistreerd, kunt u uw belangrijkste bestelgegevens op elk gewenst moment raadplegen in uw gedeelte "Mijn account".

Daarnaast maken we voor elke klant een klantenaccount aan, waarin de bovengenoemde gegevens worden opgeslagen.

Wij verwerken uw gegevens om uw bestelling te kunnen afhandelen en verzenden, en ook, indien van toepassing, om retourzendingen, klachten en garantiegevallen te kunnen afhandelen. We verwerken je gegevens ook om te voldoen aan onze wettelijke bewaarplicht.

De rechtsgrondslag voor bovengenoemde gegevensverwerking is verwerking voor de uitvoering van het contract of voor de uitvoering van precontractuele maatregelen in overeenstemming met art. 6, para. 1 b) van de GDPR of, op basis van een gerechtvaardigd belang, in overeenstemming met art. 6, para. 1 f) van de GDPR.

MIJN ACCOUNT

Als je al eerder bij ons hebt besteld, kun je je op onze website registreren en je eigen online klantenaccount aanmaken. Deze registratie is alleen mogelijk na je eerste bestelling, waarna je een klantnummer krijgt toegewezen.

Om je te registreren, heb je de volgende gegevens nodig:

·          het klantnummer dat we aan u hebben toegewezen,

·          je e-mailadres

·          en het wachtwoord dat je zelf hebt gekozen

Je kunt dan inloggen op "Mijn account" met je e-mailadres en wachtwoord.

We verwerken uw gegevens zodat :

·          geven je een overzicht van je bestelgeschiedenis,

·          om het winkelen comfortabeler en gemakkelijker te maken,

·          u kunt uw persoonlijke gegevens raadplegen,

·          kun je de verzending van je bestellingen volgen.

De rechtsgrondslag voor bovengenoemde gegevensverwerking is de verwerking voor de uitvoering van het contract of voor de uitvoering van precontractuele maatregelen in overeenstemming met art. 6, para. 1 b) van de RGPD.

UW CONTACTGEGEVENS EN BERICHTEN

U kunt te allen tijde contact opnemen met Giacomo Moda & C SPRL. We zullen uw vaste of mobiele telefoonnummer en/of uw e-mailadres uitsluitend gebruiken om met u te communiceren: bijvoorbeeld als we vragen hebben over uw bestelling. Het verstrekken van deze informatie is optioneel, maar het vergemakkelijkt in grote mate de verwerking van een bestelling. Als je ons deze informatie niet geeft, kunnen we geen contact met je opnemen als we vragen hebben. 

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is de verwerking voor de uitvoering van het contract of voor de uitvoering van precontractuele maatregelen in overeenstemming met art. 6, para. 1 b) van de RGPD.

BETALINGSGEGEVENS

Wij bieden u de mogelijkheid van betaling op factuur (onder voorbehoud van solvabiliteit: meer informatie vindt u in de Algemene Verkoopvoorwaarden). De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is de verwerking voor de uitvoering van het contract of voor de uitvoering van precontractuele maatregelen in overeenstemming met art. 6, para. 1 b) van de RGPD.

GEGEVENSVERWERKING VOOR KLANTENRELATIEBEHEER

Je geboortedatum

Je kunt je geboortedatum aan ons doorgeven. Dit is optioneel en het is niet nadelig om dit niet te doen. Als je je geboortedatum opgeeft, gebruiken we die om je een bericht te sturen op je verjaardag.

De rechtsgrondslag voor de bovenstaande gegevensverwerking is uw toestemming in overeenstemming met art. 6, para. 1 a) van de RGPD.

Wedstrijden en enquêtes

Wanneer u deelneemt aan een van onze enquêtes, gebruiken we uw gegevens voor markt- en opinieonderzoek. In principe gebruiken we geanonimiseerde gegevens voor interne doeleinden. Als enquêtes niet anoniem worden uitgevoerd, worden persoonlijke gegevens alleen met uw toestemming verzameld. Wetten inzake gegevensbescherming zijn niet van toepassing op anonieme enquêtes.

In het geval van uitzonderlijke persoonsgegevens is de rechtsgrondslag voor de verwerking van de bovengenoemde gegevens uw toestemming in overeenstemming met art. 6, para. 1 S. 1 a) van de RGPD.

Voor prijsvragen gebruiken we je gegevens om de prijsvraag uit te voeren en je te informeren over je prijs. Waar van toepassing vindt u gedetailleerde informatie in de deelnamevoorwaarden voor elke prijsvraag.

De rechtsgrondslag voor de bovenstaande gegevensverwerking is art. 6, para. 1 b) van de RGPD.

NIEUWSBRIEVEN EN RECLAME

Nieuwsbrief

Wanneer u zich inschrijft voor een van onze nieuwsbrieven, gebruiken we de gegevens die u met uw uitdrukkelijke toestemming hebt verstrekt om u elke nieuwsbrief toe te sturen. De nieuwsbrief bevat aanbiedingen en informatie over nieuws van Giacomo Moda & C SPRL. De gepersonaliseerde nieuwsbrief bevat speciale aanbiedingen, modeherinneringen, commerciële acties, advies en optionele opiniepeilingen. Hiervoor worden uw klantgegevens en uw aankoop- en klikgedrag geëvalueerd.

We gebruiken de Single Opt-In procedure om je onze gepersonaliseerde nieuwsbrief te sturen. Met andere woorden, we registreren u voor onze nieuwsbrief zodra u zich registreert. Zodra je je hebt ingeschreven, sturen we je een bevestigingsmail. Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, slaan we uw IP-adres en de datum van uw inschrijving op. Deze registratie dient alleen als bewijs in het geval dat een derde partij uw e-mailadres misbruikt om u in te schrijven voor de nieuwsbrief zonder uw medeweten of toestemming. Onze nieuwsbrieven over interessante producten, verjaardagswensen, herinneringen aan het winkelmandje, productevaluaties, enz. worden voor u gepersonaliseerd. Dit betekent dat de gegevens die u ons hebt verstrekt, zoals uw geboortedatum en andere persoonlijke informatie, evenals uw aankoop- en surfgedrag op onze site, door ons voor dit doel worden geëvalueerd. De gegevens die wij nodig hebben, zijn uitsluitend door u verstrekt en niet door derden. Als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen, kunt u zich te allen tijde kosteloos afmelden zonder dat u daarvoor andere kosten dan de basiscommunicatiekosten in rekening worden gebracht. In elke nieuwsbrief vindt u een link waarmee u zich kunt afmelden. U kunt uw aanvaarding ook te allen tijde herroepen, zonder dat u daarvoor andere kosten dan het basistarief moet betalen, door een e-mail te sturen naar 
privacy@amelieamelie.be

De rechtsgrondslag voor de bovenstaande gegevensverwerking is uw toestemming in overeenstemming met art. 6, para. 1 a) van de RGPD.

In onze nieuwsbrief gebruiken we technologieën die voldoen aan de standaard marktpraktijk en ons in staat stellen interacties te meten (bijv. geopende e-mail, aangeklikte links). We gebruiken deze gegevens ook in "gepseudonimiseerde" vorm voor algemene statistische evaluaties en om onze inhoud en onze manier van communiceren met klanten te optimaliseren en te ontwikkelen. Dit gebeurt door middel van kleine afbeeldingen die in berichten zijn ingebed (bekend als pixels). Als we de bijbehorende toestemming hebben (zie hierboven), worden de gegevens op een gepersonaliseerde manier verzameld, d.w.z. de ID's worden gekoppeld aan uw andere persoonlijke gegevens en er wordt een directe link naar u gelegd.

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is het gerechtvaardigd belang in overeenstemming met art. 6, para. 1 f) van de RGPD.

GEGEVENS OP BASIS VAN UW INTERESSECENTRA

Als je iets bestelt of koopt bij Giacomo Moda & C SPRL of door onze website bladert, kunnen we weten in welke artikelen, artikeltypes, merken, stijlen en trendthema's je geïnteresseerd bent. Bijvoorbeeld wanneer u items in uw notitieblok plaatst, wanneer u naar modellen zoekt of wanneer u vaak terugkeert naar bepaalde secties van de online shop. Met deze kennis kunnen we uw online winkelervaring voortdurend verbeteren en gebruiksvriendelijker en persoonlijker maken. De informatie die u doorgeeft en automatisch genereert, wordt gebruikt om onze reclame op uw interesses af te stemmen. We gebruiken uw gegevens ook in verband met gegevensanalyse en marktonderzoek.

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is het legitieme belang op grond van art. 6, para. 1 f) van de RGPD.

ACQUISITIE VAN NIEUWE KLANTEN EN MARKETING BIJ BESTAANDE KLANTEN

We verrijken onze klantgegevens met informatie die we ontvangen van geselecteerde bedrijven. Deze informatie stelt ons in staat om nieuwe klanten te werven en marketingacties aan te bieden aan onze bestaande klanten. Voorbeelden van de informatie die we ontvangen zijn: kenmerken van uw consumentengedrag, postorderinformatie, informatie over uw geografische gebied en microgeografische gegevens. Deze informatie is met name afkomstig van enquêtes over de consumptie van huishoudens, levensstijlen of woningwaardering. Deze informatie helpt ons om onderscheid te maken tussen actieve en inactieve klanten, om slapende klanten te activeren, om de waarschijnlijke interesse van bestaande klanten in bepaalde artikelen in te schatten en om onze klantrelaties te consolideren. 

We ontvangen ook adressen van deze bedrijven om nieuwe klanten te benaderen die aan ons klantprofiel voldoen. In dit geval vindt u de broninformatie op het adreslabel van uw catalogus, direct naast uw adres.

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is het gerechtvaardigd belang in overeenstemming met art. 6, para. 1 f) van de RGPD.

POSTRECLAME

Daarnaast behouden wij ons het recht voor om uw voor- en achternaam, uw postadres en - voor zover wij deze aanvullende informatie van u hebben ontvangen in het kader van de contractuele relatie - uw titel, opleidingsniveau, geboortejaar en de naam van uw beroep, branche of activiteit, op te slaan in overzichtslijsten voor onze eigen reclamedoeleinden: bijvoorbeeld om u per post aanbiedingen en informatie over onze collecties toe te sturen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het opslaan en gebruiken van uw gegevens voor deze doeleinden door een bericht te sturen naar de hierboven vermelde contactgegevens.

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is het gerechtvaardigd belang in overeenstemming met art. 6, para. 1 f) van de RGPD.

MARKETING DOELSTELLINGEN VAN TIERS

Voor onze eigen legitieme belangen geven we algemeen gepubliceerde gegevens of bepaalde gegevens zoals achternaam, voornaam, adres, indien van toepassing geboortedatum en aankoopgegevens door aan wederverkopers en postorderbedrijven met een aantrekkelijk productaanbod, gedragsdatabases, transactiedatabases en liefdadigheidsverenigingen; voor onze eigen marketingdoeleinden en die van derden.

U kunt natuurlijk bezwaar maken tegen het gebruik, de verwerking en verzending van uw gegevens voor reclamedoeleinden door een bericht te sturen naar het bovenstaande adres.

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is het gerechtvaardigd belang in overeenstemming met art. 6, para. 1 f) van de RGPD.

RECLAMEPARTNERS

We ontvangen informatie van bepaalde exploitanten van online reclamenetwerken, bijvoorbeeld Google of Facebook, en van gegevensverstrekkers die namens ons of met ons adverteren (hierna "reclamepartners" genoemd).

De informatie die we ontvangen van reclamepartners omvat demografische informatie en statistieken (bijv. leeftijd, geslacht, regio), gegevens over de gebruikte apparaten en toegangsmiddelen en de interessegebieden van onze gebruikers. Deze informatie kan ons helpen om gedrag beter te begrijpen, bijvoorbeeld als onderdeel van klantstructuur- en gebruikerssegmentatieanalyses. We ontvangen alleen geaggregeerde, gecodeerde en anonieme gegevens. We kunnen deze gegevens niet koppelen aan een specifieke persoon of gebruiker.  

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is het gerechtvaardigd belang in overeenstemming met Art. 6, para. 1 f) van de GDPR.

BEZOEK DEZE WEBSITE

Tijdens puur informatief gebruik van de website, d.w.z. wanneer u zich niet registreert of op een andere manier informatie naar ons verzendt, verzamelen we alleen de persoonlijke gegevens die uw browser naar onze server verzendt. Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen we de volgende gegevens. Deze gegevens zijn technisch essentieel voor ons om de site op uw apparaat weer te geven en om stabiliteit en veiligheid te garanderen.

De rechtsgrondslag voor bovengenoemde gegevensverwerking is het gerechtvaardigd belang in overeenstemming met art. 6, para. 1 S. 1 f) van de RGPD.

·          IP-adres

·          Datum en tijd van het verzoek

·          Tijdsverschil met Greenwich Mean Time (GMT)

·          Inhoud van de aanvraag (concrete pagina)

·          HTTP-toegangsstatus/statuscode

·          Hoeveelheid verzonden gegevens

·          Website aanvragen

·          Browser

·          Besturingssysteem en interface

·          Browsertaal en -versie

De verwerking van gegevens is essentieel om het bezoek aan de website mogelijk te maken en de werking en veiligheid van onze systemen op lange termijn te garanderen. Daarnaast worden bovengenoemde gegevens soms opgeslagen in interne logbestanden voor de hierboven beschreven doeleinden, om statistische informatie over het gebruik van onze website samen te stellen, om onze website verder te ontwikkelen met betrekking tot de gebruiksgewoonten van onze bezoekers (bijvoorbeeld wanneer het aandeel mobiele terminals dat wordt gebruikt om pagina's op te roepen, toeneemt) en om de algemene administratie van de website bij te houden.

De informatie in de logbestanden wordt 30 dagen bewaard en daarna gearchiveerd.

GEBRUIK VAN COOKIES

Om uw bezoek aan onze website aantrekkelijker te maken en u in staat te stellen bepaalde functies te gebruiken, maken we op verschillende pagina's gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw apparaat worden opgeslagen en die bepaalde specifieke parameters registreren en gegevens uitwisselen met ons systeem, via uw browser.

Welke cookies worden op deze website geplaatst?

De verschillende cookies die worden gebruikt, worden hieronder beschreven.

1 Onmisbare cookies

Deze cookies zijn nodig om onze website goed te laten functioneren. Ze stellen u bijvoorbeeld in staat om in te loggen op uw klantenpagina of om producten in het winkelmandje te plaatsen en op te slaan.

 Analyse/prestatiecookies

Met deze cookies kunnen we anonieme gegevens verzamelen over het gebruiksgedrag van onze bezoekers. Deze gegevens worden vervolgens door ons geëvalueerd, bijvoorbeeld om de functionaliteit van de site te verbeteren en u aantrekkelijke aanbiedingen te doen.

 Functionele cookies

Deze cookies worden gebruikt om bepaalde functionaliteiten van onze website mogelijk te maken, bijvoorbeeld om een betere browseflow op onze pagina's te bieden of om u gepersonaliseerde en relevante informatie te tonen (bijvoorbeeld "advertenties op basis van uw interessecentra").

 Gerichte cookies

Deze cookies registreren uw bezoek aan onze website, de pagina's die u raadpleegt en de links die u volgt. Wij gebruiken deze informatie om onze website en de reclame die u daarop ziet op uw interesses af te stemmen.

 Cookies van derden

Cookies van sommige van onze reclamepartners stellen ons in staat om een site en aanbiedingen te bieden die nog aantrekkelijker voor je zijn. Daarom worden er ook cookies van partnerbedrijven op uw harde schijf opgeslagen wanneer u onze site bezoekt. Dit zijn tijdelijke cookies die na een bepaalde periode automatisch worden verwijderd, meestal na een paar dagen, 24 maanden of zelfs enkele jaren. Er worden alleen pseudonieme gegevens met een gebruikers-ID verzameld. Deze "gepseudonimiseerde" gegevens worden nooit in verband gebracht met uw persoonlijke gegevens.

Sommige van de gebruikte cookies worden na de browsersessie verwijderd, d.w.z. zodra u uw browser afsluit (sessiecookies). Andere cookies blijven op uw apparaat staan. Deze zorgen ervoor dat uw browser bij uw volgende bezoek wordt herkend (permanente cookies).

U kunt een gedetailleerde lijst raadplegen van alle cookies die op deze website worden geplaatst  HIER

U kunt zich ook verzetten tegen de installatie van cookies van bepaalde leveranciers door op de verschillende links hieronder te klikken. Dit verzet wordt ook gedocumenteerd door een cookie. Het blijft geldig zolang u het niet verwijdert.

De cookie wordt geplaatst voor het genoemde domein, per browser en per computergebruiker. Als u onze site bezoekt via verschillende apparaten en browsers, moet u weigeren dat er gegevens worden opgeslagen op elk apparaat en in elke browser.

ANALYSE EN RECLAMEMAATREGELEN

Om onze website te verbeteren, gebruiken we verschillende technologieën om het gebruiksgedrag te analyseren en de bijbehorende gegevens te evalueren. De verzamelde gegevens kunnen bestaan uit het IP-adres van uw apparaat, de datum en tijd van toegang, het identificatienummer van een cookie, de signalering van het mobiele apparaat en technische informatie over de browser en het besturingssysteem. De verzamelde gegevens worden echter alleen in "gepseudonimiseerde" vorm opgeslagen, waardoor het onmogelijk is om directe conclusies over personen te trekken. Deze gegevens worden verwerkt voor marketingdoeleinden, om reclameboodschappen te personaliseren. 

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is het gerechtvaardigd belang in overeenstemming met art. 6, para. 1 f) van de RGPD.

In de volgende paragraaf leggen we deze technologieën en de betrokken leveranciers in meer detail uit. Hieronder vindt u de opties om bezwaar te maken tegen analyse- en reclamemaatregelen. U kunt uw recht op bezwaar ook uitoefenen door de juiste instellingen te maken op http://preferences-mgr.truste.com/, een pagina waarop de opties staan die adverteerders hebben om bezwaar te maken. Op de website van TRUSTe, Inc, 835 Market Street, San Francisco, CA 94103-1905, VS ("TRUSTe") kunt u alle advertenties in één keer uitschakelen met behulp van opt-out cookies of afzonderlijke instellingen maken voor elke leverancier. Wij herinneren u eraan dat na het verwijderen van alle cookies in uw browser of wanneer u vervolgens een andere browser en/of profiel gebruikt, een nieuwe opt-out cookie moet worden ingesteld.

AdClear campagne volgen

We maken gebruik van de diensten van AdClear GmbH ("AdClear") om statistische gegevens te verzamelen voor het bijhouden van campagnes en zo het aanbod voor onze klanten te optimaliseren. De gegevens worden in "gepseudonimiseerde" vorm verzameld met behulp van een cookie. Persoonlijke gegevens worden niet naar AdClear verzonden. AdClear GmbH is gecertificeerd door TÜV Saarland voor gegevensbescherming op het gebied van systemen voor het bijhouden van campagnes.

U kunt vragen om te worden uitgesloten van de registratie van campagnetracking door AdClear: Je hebt geen bezwaar gemaakt tegen het vastleggen van gegevens door AdClear.

Verzet je tegen het vastleggen van gegevens door AdClear.

ChannelPilot

Deze website maakt gebruik van ChannelPilot, een online marketingtool van Channel Pilot Solutions GmbH. Het gebruik is gebaseerd op Artikel 6, Paragraaf 1 S. 1 f van de GDPR. ChannelPilot gebruikt "cookies": kleine tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en die een analyse van uw gebruik van de website mogelijk maken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website zoals : 

·          Browser type/versie,

·          URL van de eerder bezochte pagina ,

·          Hostnaam van de computer die toegang krijgt (IP-adres) ,

·          Tijd van serververzoek

worden in de regel door ChannelPilot naar een server in Duitsland overgebracht om daar te worden opgeslagen. Het IP-adres dat door uw browser als onderdeel van de ChannelPilot wordt verzonden, is niet gekoppeld aan andere gegevens van ChannelPilot. Bovendien wordt het IP-adres van ChannelPilot tijdelijk opgeslagen, slechts voor een korte periode (meestal maximaal 24 uur), voordat het onidentificeerbaar wordt gemaakt. Tijdelijke opslag vindt altijd uitsluitend plaats ten behoeve van het detecteren van klikfraude (robotdetectie). 

In opdracht van de beheerder van deze website gebruikt ChannelPilot deze informatie om de prestaties van gerelateerde online marketingkanalen zoals Bestlist.be of Google Shopping te evalueren. U kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Houd er rekening mee dat u in dat geval mogelijk niet alle functies van deze site volledig kunt gebruiken. U kunt ook de registratie van de door de cookie gegenereerde en aan uw gebruik van de website gekoppelde gegevens (inclusief uw IP-adres) door ChannelPilot evenals de verwerking van deze gegevens door ChannelPilot verhinderen door gebruik te maken van deze opt-out
www.channelpilot.nl/optout
Met deze actie wordt een opt-out-cookie ingesteld waarmee wordt voorkomen dat uw gegevens worden opgeslagen wanneer u deze website bezoekt. De opt-out-cookie is alleen geldig in de laatst gebruikte browser. Als u de cookies in deze browser verwijdert, moet u opnieuw een opt-out-cookie instellen.

U kunt ook gebruik maken van de opt-out link aan het einde van deze informatie. Meer informatie over gegevensbescherming met betrekking tot ChannelPilot vindt u op www.channelpilot.fr/protection-des-donnees. U heeft geen bezwaar gemaakt tegen het opslaan van uw gegevens door ChannelPilot.

Verzet tegen het vastleggen van gegevens door ChannelPilot.

Criteo

Onze site gebruikt cookies voor advertentiedoeleinden. Deze technologieën voor advertentiedoelgroepering stellen ons in staat om advertenties weer te geven aan internetgebruikers die geïnteresseerd zijn in onze producten op partnerwebsites en -toepassingen op basis van hun surfgedrag op onze site. U kunt zich verzetten tegen gepersonaliseerde reclamediensten door de onderstaande websites te bezoeken:

http://www.networkadvertising.org/choices/ 
http://www.youronlinechoices.com/

We kunnen gegevens, zoals technische identificatiegegevens die afkomstig zijn van uw aanmeldingsgegevens op onze site of uit onze klantbeheerdatabases, delen met vertrouwde partners. Deze informatie wordt gebruikt om de verschillende terminals en/of omgevingen van waaruit u onze site raadpleegt met elkaar te verbinden om u een coherente en geharmoniseerde ervaring te bieden, ongeacht hoe u navigeert. Voor meer informatie kunt u het privacybeleid raadplegen dat wordt vermeld door de platforms die hierboven worden genoemd of hieronder worden vermeld: Privacybeleid
Criteo : http://www.criteo.com/fr/privacy/

Je hebt geen bezwaar gemaakt tegen het vastleggen van gegevens door Criteo.
Verzet je tegen de registratie van gegevens door Criteo. Econda

We gebruiken oplossingen en technologieën van econda GmbH (www.econda.de/en/) om deze website te configureren en te optimaliseren volgens uw behoeften. Geanonimiseerde en "gepseudonimiseerde" gegevens worden verzameld wanneer u een bestelling plaatst, op basis waarvan gebruiksprofielen onder pseudoniem worden aangemaakt. Hiervoor kunnen cookies worden gebruikt om een internetbrowser te herkennen. Gebruiksprofielen worden niet samengevoegd met gegevens via de drager van het pseudoniem zonder de uitdrukkelijke toestemming van de bezoeker. Met name IP-adressen worden bij toegang onleesbaar gemaakt. Bezoekers van deze website kunnen te allen tijde bezwaar maken tegen de toekomstige registratie en opslag van gegevens. 
 HIER.

U hebt geen bezwaar gemaakt tegen het vastleggen van uw gegevens door Econda.
Verzet je tegen de registratie van gegevens door Econda.

Facebook-pixel voor klantpubliek

Voor marketingdoeleinden maakt onze website gebruik van zogenaamde remarketingtags (ook bekend als "Facebook Pixels") van het sociale netwerk Facebook, een dienst van Facebook Inc, 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, VS ("Facebook"). Wanneer u onze site bezoekt, maken remarketingtags een verbinding tussen uw browser en een Facebook-server. Facebook ontvangt dan informatie dat onze website is opgeroepen, samen met uw IP-adres. Facebook heeft zich aangesloten bij het EU-VS-privacyschild voor de mogelijke overdracht van persoonsgegevens naar de Verenigde Staten. Facebook gebruikt deze informatie om ons te voorzien van anonieme statistische gegevens over het algemene gebruik van onze website en de effectiviteit van onze Facebook-advertenties ("Facebook Ads"). 

Als u lid bent van Facebook en Facebook toestemming hebt gegeven via de privacy-instellingen op uw account, kan Facebook de informatie die we over uw bezoek registreren ook koppelen aan uw ledenaccount en gebruiken om gerichte Facebook-advertenties te activeren. U kunt de privacy-instellingen op uw Facebook-profiel op elk gewenst moment bekijken en wijzigen. Als u geen lid bent van Facebook, kunt u de gegevensverwerking door Facebook voorkomen door de knop voor de "Facebook"-provider op de hierboven vermelde TRUSTe-website te deactiveren. U kunt de gegevensverwerking ook voorkomen door de volgende knop te activeren. 

Als je de gegevensverwerking door Facebook uitschakelt, zal Facebook alleen algemene Facebook-advertenties weergeven, die niet worden geselecteerd aan de hand van de door jou ingevoerde gegevens. Lees meer in de gegevensrichtlijn van Facebook.

Je hebt geen bezwaar gemaakt tegen het opslaan van je gegevens door Facebook.
Verzet je tegen het vastleggen van gegevens door Facebook.

GOOGLE

Google Analytics

Onze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om onze website te analyseren en te verbeteren op basis van uw gebruikersgedrag. De betreffende gegevens kunnen door Google worden overgebracht naar een server in de VS om daar te worden geëvalueerd en opgeslagen. Google heeft zich aangesloten bij het EU-VS-privacyschild voor de mogelijke overdracht van persoonlijke gegevens naar de VS. Uw IP-adres wordt echter voor de evaluatie van de gebruiksstatistieken ingekort, zodat uw identiteit niet kan worden achterhaald. Hiertoe is de code "anonymizeIP" toegevoegd aan Google Analytics op onze website om ervoor te zorgen dat IP-adressen anoniem worden opgeslagen. 

Google zal de door de cookie gegenereerde informatie verwerken om uw gebruik van de website te evalueren, rapporten over de website-activiteit samen te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Zoals hierboven uitgelegd, kunt u uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd of dat de opslag van door cookies gegenereerde gegevens over uw gebruik van deze website (inclusief uw IP-adres) en de verwerking van deze gegevens door Google wordt voorkomen door het downloaden en installeren van het programma
browser add-on geleverd door Google. Gebruik de opt-out link in plaats van de browser add-on. Dit voorkomt toekomstige registratie door Google Analytics binnen deze website (de opt-out werkt alleen in deze browser en alleen voor dit domein). Als u uw cookies in deze browser verwijdert, moet u opnieuw op deze link klikken.

Meer informatie in de Verklaring gegevensbescherming  van Google. 

U hebt geen bezwaar gemaakt tegen de registratie van gegevens door Google Analytics.
Uitschakelen van gegevensregistratie door Google Analytics. Google dubbelklik

Onze site maakt gebruik van DoubleClick van Google, een dienst van Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS ("Google"). DoubleClick maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om u advertenties te tonen op basis van uw interessecentra. Het gebruik van DoubleClick stelt Google en zijn partnersites in staat om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken aan onze site of aan andere sites op internet. De betreffende gegevens kunnen door Google naar een server in de VS worden overgebracht om daar te worden geëvalueerd en opgeslagen. Google heeft zich gehouden aan de
 
 EU-VS-privacyschild voor de mogelijke overdracht van persoonlijke gegevens naar de Verenigde Staten.

YU kunt het opslaan van cookies verhinderen door een geschikte instelling in uw browser te kiezen (zoals hierboven beschreven), maar houd er rekening mee dat u in dat geval mogelijk niet alle functies van onze website volledig kunt gebruiken. U kunt ook voorkomen dat Google de door de cookies gegenereerde gegevens over uw gebruik van de site en de verwerking van deze gegevens door Google opslaat door het volgende te downloaden en te installeren
 
 browser plug-in waardoor DoubleClick wordt uitgeschakeld. In plaats van de browserplug-in of in browsers voor mobiele apparaten kunt u de knop "Gepersonaliseerde advertenties" in deAdvertentie-instellingen van Google. In dit geval toont Google alleen algemene advertenties die niet zijn geselecteerd aan de hand van de informatie die je hebt ingevoerd. Lees meer in de Verklaring gegevensbescherming van Google.

U heeft geen bezwaar gemaakt tegen het opslaan van uw gegevens door Google DoubleClick.
Verzet je tegen het vastleggen van gegevens door Google DoubleClick.

Google Remarketing

Onze website maakt gebruik van Google Remarketing, een dienst van Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS ("Google"). Deze service maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën om gepersonaliseerde reclameboodschappen weer te geven op websites waarmee Google samenwerkt. Cookies en vergelijkbare technologieën worden ook gebruikt om het gebruik van de website te analyseren, wat de basis vormt voor het maken van advertenties op basis van centra van interesse. De betreffende gegevens kunnen door Google naar een server in de VS worden overgebracht om daar te worden geëvalueerd en opgeslagen. Google heeft zich aangesloten bij de EU-VS-privacyschild  voor de mogelijke overdracht van persoonlijke gegevens naar de Verenigde Staten.

Als u een Google-account gebruikt, kan Google, afhankelijk van de instellingen van uw Google-account, uw web- en app-browsegeschiedenis koppelen aan uw Google-account en uw Google-accountgegevens gebruiken om advertenties te personaliseren. Als u deze koppeling met uw Google-account niet wilt, is het essentieel dat u de verbinding met Google verbreekt voordat u onze contactpagina bezoekt. Zoals hierboven vermeld, kunt u uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd, of u kunt de registratie van gegevens die door cookies worden gegenereerd en betrekking hebben op uw gebruik van deze site, evenals de verwerking van deze gegevens door Google voorkomen door de volgende websites te bezoeken Richtlijnen voor reclame   en de personalisatieknop instellen op "gedeactiveerd". U kunt ook bezwaar maken tegen verwerking door naar de  TRUSTe website  hierboven en het activeren van de deactiveringsknop voor de "Google"-provider.

Meer informatie in de Verklaring gegevensbescherming  van Google.

U hebt geen bezwaar gemaakt tegen het opslaan van uw gegevens door Google Remarketing.
Google Remarketing uitschakelen.

Visuele Website Optimizer

Onze website maakt gebruik van Visual Website Optimizer, een dienst van Wingify (14th Floor, KLJ Tower North, Netaji Subhash Place, Pitam Pura, Delhi 110034, India; hierna : Visual Website Optimizer). Deze dienst wordt gebruikt voor A/B- en multivariate tests. Visual Website Optimizer gebruikt cookies om bezoekers van een site opnieuw te identificeren en het gebruik van de website te analyseren.

Het niveau van gegevensbeveiliging wordt gegarandeerd door de standaardclausules voor gegevensbescherming die zijn uitgevaardigd door de Europese Commissie in overeenstemming met de verificatieprocedure volgens art. 93, lid 2, art. 46, lid
2 c) van de RGPD.

In het algemeen wordt de door cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website doorgestuurd naar een server van Visual Website Optimizer, waar ze wordt opgeslagen. U kunt de installatie van cookies voorkomen door een geschikte instelling in uw browser te kiezen, maar houd er rekening mee dat u in dat geval mogelijk niet alle functies van deze site volledig kunt gebruiken. U kunt tracking door Visual Website Optimizer op elk gewenst moment uitschakelen door de instructies via
https://vwo.com/opt-out/ .

Meer informatie op Voorwaarden gegevensbescherming  op Visual Website Optimizer.

Je hebt geen bezwaar gemaakt tegen de opslag van gegevens door Visual Website Optimizer.
Verzet je tegen het vastleggen van gegevens door Visual Website Optimizer.

Gebruik van Google Adwords conversies

We gebruiken Google Adwords om onze aantrekkelijke aanbiedingen onder de aandacht te brengen door middel van advertenties (zogenaamde Google Adwords) op externe websites. Met behulp van de gegevens van de advertentiecampagnes kunnen we het bereik van elke advertentiecampagne bepalen. Op deze manier kunnen we uw interesse in de getoonde reclame monitoren om de aantrekkelijkheid van onze website te vergroten en de advertentiekosten eerlijk te optimaliseren.

Deze advertentiebronnen worden door Google geleverd via een zogenaamde "Ad Server". Hiervoor gebruiken we Ad Server-cookies, waarmee we bepaalde prestatie-evaluatieparameters kunnen meten, zoals advertentie-invoeging en gebruikersklikken. Wanneer u via een Google-advertentie op onze website terechtkomt, plaatst Google Adwords een cookie op uw pc. Deze cookies verlopen over het algemeen na 30 dagen en mogen niet worden gebruikt om u persoonlijk te identificeren. Over het algemeen registreert deze cookie als analysewaarden de unieke ID-cookie, het aantal advertentie-impressies per plaatsing (frequentie), de laatste impressie (voor Post View-conversies) en opt-out-informatie (melding dat de gebruiker niet langer gecontacteerd wil worden). 

Met deze cookies kan Google uw browser herkennen. Wanneer een gebruiker bepaalde pagina's van de website van een Adwords-klant bezoekt en de cookie die op zijn computer is opgeslagen nog geldig is, kunnen Google en de klant vaststellen dat de gebruiker op de advertentie heeft geklikt en naar deze pagina is doorgestuurd. Aan elke Adwords-klant wordt een andere cookie toegewezen. Dit betekent dat de cookies niet getraceerd kunnen worden door de websites van de Adwords-cliënten. We verzamelen of verwerken geen persoonlijke gegevens voor de bovengenoemde reclamemaatregelen. Google voorziet ons alleen van statistische evaluaties. Deze stellen ons in staat om de meest effectieve advertentiemethoden te identificeren. We ontvangen geen aanvullende gegevens van de gebruikte reclamemethoden en we kunnen in het bijzonder geen gebruikers identificeren op basis van deze informatie.

De gebruikte marketingtools brengen automatisch een directe verbinding tot stand tussen uw browser en de server van Google. Wij hebben geen invloed op de omvang en het verdere gebruik van de gegevens die Google door het gebruik van deze tool verzamelt; wij informeren u daarom zo goed mogelijk: Door de integratie van de AdWords-conversie ontvangt Google de informatie dat u het betreffende deel van onze website hebt bezocht of dat u op een van onze advertenties hebt geklikt. Als u geregistreerd bent voor een Google-dienst, kan Google uw bezoek koppelen aan uw account. Ook als u niet bij Google bent geregistreerd of niet bent ingelogd, is het mogelijk dat de aanbieder uw IP-adres kent en opslaat.
Je kunt deelname aan dit volgproces op verschillende manieren voorkomen:

a) Door uw browser dienovereenkomstig aan te passen; in het bijzonder voorkomt het weigeren van cookies van derden dat u advertenties van externe leveranciers ontvangt;
b) Door cookies voor conversietracering uit te schakelen door uw browser zo in te stellen dat cookies van het domein "www.googleadservices.com" worden geblokkeerd., https://www.google.com/settings/ads 
Deze instelling wordt echter verwijderd als u uw cookies verwijdert;
c) Door het uitschakelen van advertenties van leveranciers op basis van uw centra van interesse, die deel uitmaken van de zelfreguleringscampagne "About Ads", via de volgende link http://www.aboutads.info/choice  
Deze instelling wordt echter verwijderd als u uw cookies verwijdert;
d) Permanente deactivering in de browsers Firefox, Internet Explorer of Google Chrome via de koppeling https://support.google.com/ads/answer/7395996 
Houd er rekening mee dat je in dit geval mogelijk niet alle functies van deze aanbieding kunt gebruiken.

e:De rechtsgrondslag voor de verwerking van uw gegevens is het gerechtvaardigd belang in overeenstemming met Art. 6, para. 1 S. 1 f) van de GDPR. Meer informatie over gegevensbescherming bij Google: https://policies.google.com/privacy  en https://services.google.com/sitestats/fr.html . You can also visit the Network Advertising Initiative (NAI) website at http://www.networkadvertising.orgGoogle heeft zich aangesloten bij het EU-VS-privacyschild https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

Bing-advertenties

Onze online aanbiedingen maken gebruik van conversietracering van Microsoft Corporation, (One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, VS). Microsoft Bing Ads plaatst een cookie op uw apparaat wanneer u onze website bezoekt via een Microsoft Bing-advertentie. Op deze manier kunnen Microsoft Bing en Gicaomo Moda & Co SPRL vaststellen dat iemand op een advertentie heeft geklikt, naar onze site is doorgestuurd en een vooraf bepaalde doelpagina (conversiepagina) heeft bereikt. We weten alleen het totale aantal gebruikers dat op een Bing-advertentie heeft geklikt en vervolgens is doorgestuurd naar de conversiepagina. Er wordt geen persoonlijke informatie over de identiteit van de gebruiker doorgegeven.   Als u niet wilt deelnemen aan het trackingproces, kunt u de installatie van de vereiste cookie weigeren, bijvoorbeeld door uw browser te configureren, waardoor het automatische gebruik van cookies over het algemeen wordt uitgeschakeld. Meer informatie over gegevensbescherming en het gebruik van cookies bij Microsoft Bing vindt u op de website van Microsoft
HIER

INTEGRATIE VAN YOUTUBE-VIDEO'S

Op onze site hebben we video's geïntegreerd die zijn opgeslagen op YouTube en die rechtstreeks vanaf onze pagina's kunnen worden gestart. YouTube is een multimediadienst van YouTube LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, VS ("YouTube"), een bedrijf van Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS ("Google"). Google en het bedrijf in de YouTube-groep hebben het EU-VS-privacyschild ondertekend voor de mogelijke overdracht van persoonlijke gegevens naar de Verenigde Staten. De rechtsgrondslag is art. 6, para. 1 S. 1 f) van de GDPR, die is gebaseerd op ons legitieme belang bij het integreren van video-inhoud en afbeeldingen.

Wanneer je onze website bezoekt, worden YouTube en Google geïnformeerd dat je de betreffende subpagina van onze site hebt opgeroepen. Dit is onafhankelijk van het feit of je verbinding hebt met YouTube of Google. YouTube en Google gebruiken deze gegevens voor reclamedoeleinden, voor marktonderzoek en om hun websites aan te passen aan jouw behoeften. Als je YouTube bezoekt via onze website terwijl je bent aangemeld bij je YouTube- of Google-profiel, kunnen YouTube en Google deze gebeurtenis ook koppelen aan elk van je profielen. Als u niet wilt dat deze koppeling tot stand komt, moet u uitloggen bij Google voordat u onze website bezoekt.


Zoals hierboven uitgelegd, kunt u uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd of dat de door cookies gegenereerde gegevens over uw gebruik van deze website en de verwerking van deze gegevens door Google niet worden opgeslagen, door de knop "gepersonaliseerde internetreclame" in de advertentie-instellingen van Google uit te schakelen. In dit geval zal Google alleen niet-gepersonaliseerde advertenties weergeven. Meer informatie - die ook van toepassing is op YouTube - is te vinden in de
Gegevensbeschermingsbeleid  van Google.

ANDERE ONTVANGERS VAN GEGEVENS

De gegevens die we verzamelen worden alleen doorgegeven als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van het contract of voor het leveren van de technische functionaliteit van de website, of als er een andere wettelijke basis is voor het doorgeven van de gegevens.

Een deel van de gegevensverwerking kan worden uitgevoerd door onze dienstverleners. Naast de dienstverleners die in deze verklaring over gegevensbescherming worden genoemd, kunnen andere dienstverleners computercentra zijn die onze website en databases opslaan, IT-dienstverleners die ons systeem onderhouden, adviesbureaus, leveranciers, vervoerders, postbedrijven en partners in textielateliers. De dienstverleners aan wie we de gegevens sturen, mogen deze alleen gebruiken voor het uitvoeren van hun taken. Deze dienstverleners zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en hebben van ons de opdracht gekregen. Ze zijn contractueel gebonden aan onze instructies, hebben hun eigen technische en organisatorische maatregelen om de rechten van de betrokkenen te beschermen en worden regelmatig door ons gecontroleerd.

De rechtsgrondslag voor de bovengenoemde gegevensverwerking is het gerechtvaardigd belang in overeenstemming met Art. 6, para. Gegevens kunnen ook worden doorgegeven in verband met administratieve verzoeken, gerechtelijke bevelen en juridische procedures indien dit noodzakelijk is voor de vervolging of handhaving daarvan.

BEWAARTERMIJN GEGEVENS

In principe bewaren we persoonlijke gegevens alleen zo lang als nodig is om te voldoen aan de contractuele of wettelijke verplichtingen waarvoor we de gegevens hebben verzameld. Daarna verwijderen we de gegevens onmiddellijk, tenzij we ze nog nodig hebben tot aan de wettelijke verjaringstermijn, om als bewijs te dienen bij civielrechtelijke claims of vanwege wettelijke bewaarplichten.

Voor bewijsdoeleinden moeten we contractuele gegevens drie jaar bewaren na het einde van het jaar waarin de zakelijke relatie is beëindigd. Eventuele claims verjaren op zijn vroegst na de wettelijke verjaringstermijn.

Op een later tijdstip kan het nodig zijn dat we sommige van uw gegevens opslaan voor boekhoudkundige doeleinden. We zijn hiertoe verplicht vanwege de wettelijke documentatieverplichtingen die kunnen voortvloeien uit het Wetboek van Koophandel, het Belastingwetboek, de Kredietwet, de Wet op het witwassen van geld en de Wet op de effectenhandel. De overeenkomstige bewaartermijnen variëren van twee tot tien jaar.

UW RECHTEN

De verschillende wettelijke voorwaarden geven u de volgende wettelijke rechten met betrekking tot gegevensbescherming:

·          Recht op informatie (art. 15 van de RGPD)

·          Recht op verwijdering (art. 17 van de RGPD)

·         Recht op correctie (art. 16 van de RGPD)

·          Recht op beperking van de verwerking (art. 18 van de RGPD)

·         Recht op gegevensoverdraagbaarheid (art. 20 van de RGPD)

·         Recht om toestemming in te trekken (art. 7, lid 3 van de RGPD)

·         Recht om bezwaar te maken tegen bepaalde gegevensverwerkingsmaatregelen (art. 21 van de RGPD)

·         U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om de hierboven beschreven rechten uit te oefenen.

U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit voor gegevensbescherming die voor ons verantwoordelijk is: Gegevensbeschermingsautoriteit , Persstraat 35, 1000 Brussel, contact@apd-gba.be. 

U kunt ook contact opnemen met uw lokale autoriteit voor gegevensbescherming, die uw verzoek zal doorsturen naar de bevoegde autoriteiten.

GEGEVENSBEVEILIGING

We handhaven up-to-date technische maatregelen om de veiligheid van gegevens te garanderen, in het bijzonder met het oog op de bescherming van persoonlijke gegevens tegen de risico's van overdracht en kennis door derden. Deze maatregelen worden voortdurend aangepast aan de technologische ontwikkelingen. Om de persoonlijke gegevens die u op de website invoert te beveiligen, gebruiken we de SSL-standaard (Secure Sockets Layer), die de informatie die u invoert versleutelt.

WIJZIGINGEN IN DE VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING

Deze gegevensbeschermingsverklaring wordt regelmatig bijgewerkt, bijvoorbeeld wanneer we onze website aanpassen of wanneer de wettelijke richtlijnen veranderen.

© GIACOMO MODA & C SPRL — MAJ : september  2018